Bijbel – Nieuwewereldvertaling

Herziene uitgave 2017

Op zaterdag, 27 mei 2017 werd een Bijbel in de Nieuwewereldvertaling vrijgegeven in een nieuwe, grondige herziene uitgave. Eerdere herzieningen in het Nederlands bleven beperkt tot kleinere correcties of tekstaanpassingen in de nieuwe spelling.  Nu is er gekozen voor een grondigere aanpak. Uitgangspunten van deze revisie zijn een moderne, verstaanbare taal waarin Bijbelse uitdrukkingen op een heldere manier weergegeven worden. De herziene NWV zet in op toegankelijkheid en voorleesbaarheid.

Als uitvoering werd gekozen voor een soepele, grijze polyurethaan-kaft (PU) met titel op het voorplat en rug in een aantrekkelijke uitvoering met zilver op snee en leeslintjes.

Een compleet artikel over de herziene Nieuwewereldvertaling is terug te vinden in rubriek Biografieën of rechtstreeks via volgende link

Beschikbaarheid

Let op, deze Bijbelvertaling is niet in de klassieke boekhandel verkrijgbaar.  Voor de aanschaf van een exemplaar is men aangewezen op de volgende kanalen: 

 1. Digitaal: De herziene NWV kan online gelezen en ook gratis elektronisch opgeslagen worden in de vorm van een pdf- of epub-bestand. Te vinden via www.jw.org (NL) of via volgende link
             
  Indien u de voorkeur geeft aan een gedrukt exemplaar:
 2. Het bijkantoor van de Christelijke gemeente van Jehovah’s Getuigen in uw land: Online te bestellen via www.jw.org > Contactpagina
  Het Wachttoren- Bijbelgenootschap hanteert geen bedragen voor haar publicaties. Dus ook deze nieuwe Bijbeluitgave heeft geen vaste prijs. Een exemplaar is verkrijgbaar zonder dat er kosten aan verbonden zijn of tegen een vrijwillige bijdrage.
 3. Via de geregelde huisbezoeken / evangelisatiewerk van de Christelijke Getuigen van Jehovah:
  Met gemak kunt u een exemplaar bestellen bij een verkondiger die tijdens periodieke bezoeken (waarschijnlijk ook bij u) aan de deur komt. Deze mensen zijn doorgaans erg betrouwbaar in mondelinge afspraken.