Aanbod Bijbelvertalingen

Aanbod antieke Bijbels en Bijbelvertalingen

In het kader van ons historisch onderzoek beschikken wij over een wisselende voorraad boeken en Bijbels. Gezien het domein van onze interesse geniet het de voorkeur om beschikbare werken te ruilen. De rubriek zoeklijst vermeldt een greep van specifieke Bijbeledities waar wij naar op zoek zijn.
Kunnen er ook werken aangekocht worden? Voor eventuele prijsafspraken kunt u contact opnemen via het contactformulier, ter attentie van ‘Marc’.

Ons aanbod:

  • Oude en zeldzame Bijbels: Voornamelijk Nederlandstalige werken. Uitzonderlijk ook Franse of Engelse Bijbelvertalingen
  • Bijbelwetenschappen: Zowel volledige vertalingen van de Bijbel als aparte Bijbelboeken, Oude- & Nieuwe Testamenten, Bijbelcommentaren en/of verklaringen; vertaalwetenschappelijke boeken zoals woordstudies & lexica
  • Kerkgeschiedenis: met nadruk op de geschiedenis van de Nederlandstalige Bijbelvertalingen; randgebieden: algemeen, patristiek en judaïca

Bezoek onze webshop

Taxaties en advies:

Specifieke vragen of verzoeken over boeken en/of aanverwante onderwerpen kunnen uiteraard gesteld worden. Geregeld duiken er vragen op over taxaties of wordt post ontvangen met vragen over de waarde van antieke Bijbels. Bent u de eigenaar van een kostbaar exemplaar? Een 16de eeuwse Bijbel, een originele Statenbijbel met kaarten of een Bijbel met zilver- of goudbeslag? Misschien bent u benieuwd naar de commerciële of de verzekerde waarde ervan. Met meer dan 30 jaar ervaring bevinden wij ons in een uitstekende positie om u vrijblijvend en kosteloos advies te geven. Vraag ernaar door contact op te nemen via het contactformulier.

 

Nieuwsbrief

Tetragrammaton

Pap Nash JHWH